Buchete mireasa

Buchetul de mireasa este principalul aranjament floral si mereu prezent in toate cadrele in care mireasa apare, de aceea este si foarte important. Atrage toate privirile, lumea prezenta la eveniment il remarca ca fiind principalul element ce descrie stilul miresei.

Este prezent in multe variante, stiluri, culori si combinatii ce incanta si uimesc deopotriva prin gust si eleganta.
Prin forma lui buchetul de mireasa poate fi clasic, rotund, in cascada, biedermeier, compozit, in sfera, cos sau atipic.

Prin stilul pe care-l reprezinta, buchetul de mireasa poate fi clasic, romantic, boem, modern, plaja / casual si glamour, reprezentand cel mai fidel stilul miresei.

Florile ce compun buchetul sunt la fel de importante si exprima foarte bine personalitatea miresei. Cele mai des intalnite flori la nunta sunt trandafirii, hortensiile, crizantemele, calele si orhideele insa fiecare are florile ei preferate, din care se pot face buchete superbe : trandafiri, bujori, cale, crizanteme, dalii, hortensii, lacramioare, lalele, liliac, margarete, ohidee, ranunculus.






.

aranjamente nunti stil romantic


Teme de nunta alese pentru stilul romantic: Oricare din temele de nunta prezentate aici se incadreaza foarte frumos acestui stil, pentru romantismul implica pasiune si orice nunta temantica reprezinta sarbatoarea unei pasiuni!...

Buchetele de mireasa in stil romantic sunt impresionante atat prin culoare cat si prin expresivitatea emotiilor pe care le exprima cu atata pasiune..

aranjamente nunti stil casual



Teme de nunta alese pentru stilul casual: Orice tema de nunta s-ar putea adapta stilului casual insa marea este de departe cea mai potrivita pentru ca exprima cel mai bine esenta acestui stil: simplu si plin de intelesuri..o chintesenta a povestilor spuse de milioane de ori, insa subiectul e doar unul: DRAGOSTEA!

Buchetele de mireasa in stil casual fie ca sunt legate de mare, fie ca nu sunt atat de simple si totusi au atata farmec ca nu-ti vine sa crezi cat de mult te poate impresiona uneori simplitatea. Secretul e unul singur: bunul gust.

aranjamente nunti stil modern




Teme de nunta alese pentru stilul modern: Mai multe teme ar putea concentra acest stil minimalist insa cel urban este de departe favoritul lor, datorita elementelor moderniste care prin definitie sunt simple si impresionante.
Nici tema culorilor tari gen rosu sau negru nu e deloc straina ' contemporanilor consacrati' intrucat sunt culori foarte indraznete ce socheaza intr-un mod memorabil.

Buchetele de mireasa in stil modern sunt foarte ordonate, adunate, monocromatice de cele mai multe ori pentru ca ..se stie, totul trebuie redus la esente!...

aranjamente nunti stil glamour



Teme de nunta alese pentru stilul glamour: Tema aduce aminte de atmosfera de la Hollywood, in festivitati de premiere, unde totul trebuie sa incremeneasca de stralucire si opulenta, de aceea tema cristalelor sau cea a destinatiilor speciale de nunta se incadreaza fermecator in aceasta atmosfera care nu poate fi decat foarte SPECIALA.

Buchetele de mireasa in stil glamour sunt impresionante prin multa exigenta, stralucire si un rafinament iesit din comun.

aranjamente nunti stil clasic



Teme de nunta alese pentru stilul clasic: Multe teme de nunta se pot adapta stilului clasic insa cele in aer liber, in curtile familiilor mirilor si cele rustice-elegante reusesc cu siguranta sa pastreze acel farmec dulce al traditiei de nunta, cu multe elemente naturale sau lucrate manual ce sporesc sentimentul de intimitate al familiei...

Buchetele de mireasa in stil clasic sunt foarte feminine si trezesc multe amintiri legate de familie, prieteni dragi, poze vechi, filme despre nunti..Ele pastreaza traditiile mai mult ca oricare altele si asigura un fel aparte de continuitate celui mai frumos eveniment din viata fiecaruia: NUNTA!

aranjamente nunti stil boem



Teme de nunta alese pentru stilul boem: Cel mai intalnite teme de nunta ale celor boemi sunt: anotimpurile si cele in aer liber(outdoor) pentru ca ofera multa libertate de miscare si visare acestor spirite atat de indraznete..

Buchetele de mireasa in stil boem sunt de cele mai multe ori atipice, cu multe elemente de natura sub forma de flori salbatice, fructe de padure, plante tropicale, ce uimesc prin bogatia cromatica si stilul 'dezordonat-armonios', special gandit pentru a pastra farmecul natural..