10 cai de a te asigura ca invitatii nu se plictisesc

Participarea la o nunta ar trebui considerata un privilegiu, dar din pacate nu intotdeauna este si o placere. Ultimul lucru pe care mirii il vor este ca invitatii sa petreaca seara uitandu-se la ceasuri. Iata 10 modalitati de a te asigura ca nu vei avea o nunta plictisitoare.

Tine-te de program

Nimeni nu se asteapta ca lucrurile sa mearga cu precizie militara dar nu trebuie sa faci oaspetii sa faca o pauza doar pentru ca tu vrei sa faci fotografiile formale. Aici intervine ora de cocktail. Creaza spatiu pentru un lounge atragator, incarcat cu gustari apetisante si bautura, si evident muzica in ton pentru a crea o atmosfera de petrecere, relaxare si socializare.

Nu infometa invitatii

Un singur cuvat: antreuri. Chiar daca planuiesti sa ai o masa completa la petrecere, este o idee buna sa ai ceva de rontait in timp ce invitatii asteapta momentele importante din cadrul nuntii. Astfel vor fi reimprospatati , veseli si gata de petrecere!

Planuieste o strategie de iesire

Daca vrei ca invitatii sa se poata simti bine inchiriaza un mijloc de transport care sa-i duca in siguranta acasa dupa eveniment. Unele cupluri care aleg restaurantul unui hotel ca locatie de nunta, rezerva si cateva camere pentru invitati sau angajeaza un sofer care sa-i duca acasa. Aceasta dovadeste apreciere pentru invitati si-i face sa se simta relaxati, stiind ca pot bea orice iar la sfarsitul petrecerii cineva ii duce frumos casa cu masina.

Creaza schita locurilor

Cel mai inconfortabil moment este sa te asezi la o masa unde nu stii pe nimeni insa la doar cateva mese departare niste cunosti de-ai tai chicotesc intruna. Un grafic bun este o modalitate de a te asigura ca invitatii se simt bine stand la masa cu persoane care ii cunosc.

Limiteaza toasturile

Da, este dragut sa auzi incurajari si dorinte de bine, dar daca prietenii tai lungesc toastul , acesta se poate transforma dintr-unul sentimental intr-unul chinuitor. Limiteaza durata toasturilor si a persoanelor care vor avea un discurs in aces sens (sa zicem nasul, parintii, domnisoara de onoare sau cavalerul de onoare).

Adu…..clovnii?

Iti amintesti de clovnul cel mare si infricosator de la zilele de nastere? In prezent, artistii nu mai sunt ca atunci. Optiunile pentru distractie sunt numeroase si includ DJ, dansatori, barmani care fac show-uri cu bauturi, cantareti, formatii, intr-un cuvant profesionisti. Ei se vor asigura ca nunta nu este plictisitoare.

Desertul nuntii, dincolo de tort

Torturile de nunta inca sunt in centrul atentiei dar ia in considerare sa extinzi selectia pentru iubitorii de dulciuri. Poti face un open bar cu toate delicatesele dulci cunoscute. Acest bar mai poate avea o utilitate, si anume cea de marturii. Poti da invitatilor intr-o cutiuta draguta, inscptionata dulciuri la plecare.

Relaxeaza-te—serios!

Organizarea unei nunti poate fi stresanta dar in ziua cea mare , toata lumea se va distra daca tu esti calma, surazatoare si poti trece usor peste micile intamplari. Pentru a evita sabotarea propriei bune dispozitii desemneaza ca si sarcina de ultim minut unei persoane din randul domnisoarelor de onoare, rudelor sau organizatoarei - cand vor observa ca incepi sa te stresezi sa te serveasca cu un coktail sau doua.