10 reguli pentru fiecare mireasa

Urmeaza sa fii mireasa, aşa că acum poti sa-ti permiti orice emoţie şi capriciu, nu? Nu te grabi. Este cu siguranta momentul sa fii răsfăţata, dar menţinând o perspectiva va face mai distractiv întregul proces de planificare si mai puţin mental epuizant. Vă sugerăm să urmaţi aceste 10 reguli pentru a va metine nivelul de normalitate inainte de nunta.

Nu pot trăi fără orhideele papucul doamnei si alte flori exotice de nunta.

După cum aţi descoperit, există o multime de optiuni uimitoare pentru nunta - de la degustari de caviar la invitaţiile in trei culori - şi multe dintre ele sunt atat de scumpe de te lasa cu gura cascata. Dacă observi că esti atrasa de lucruri care vor da peste cap bugetul, este timpul pentru o analiză a realităţii. Intreaba-te: Ce vor adauga acele flori fragile (sau orice alta obsesie scumpa) nuntii mele? Dacă răspunsul este doar "priviri impresionate de la cinci femei care sunt cunoscatoare”, atunci mai bine ai cheltui acei bani pe ceva ce va fi apreciat mai mult - o trupă care sa faca un show adevarat poate. Sau, mai bine, poti cheltui mai mult pe luna de miere.

Nu vreau ca domnişoarele de onoare sa arate ca niste clone.

Orice prietena ştie că, împreună cu onoarea de a fi o domnişoară de onoare vine si obligaţia de a purta o rochie într-o culoare si stil care nu va fi la alegerea ei. Deci, prietenele tale pot accepta acest lucru, dar asta nu înseamnă că vor fi fericite dacă le vei forţa să poarte pantofi, bijuterii, şi coafuri identice. Pentru a se simti bine la nunta si domnisoarele de onoare trebuie sa se simta atragatoare si nu vor putea face acest lucru daca tu decizi pana si nuanta rujului. Domnişoarele de onoare vor arata chiar mai bine dacă le dai ragaz pentru a lasa individualitatea sa straluceasca prin rochiile de sifon colorate in care le-ai imbracat. Aşa că lasa-le să le aleagă coafura şi stilul machiajului si da-le mai mult de o singură opţiune pentru accesorii cum ar fi pantofii sau bijuteriile.

Eu nu voi invita noua aventura a varului meu

Când faci lista invitatilor, un spirit de ospitalitate cald si iraţional ar putea sa apara, făcându-te sa-ti doresti să inviti toate fetele si toti baietii singuri. Stim la ce te gandesti: "Dacă acestia se vor căsători intr-o zi ma voi simti groaznic dacă vărul meu, prin căsătorie, nu a fost la nunta noastra.?" Dar amintesţe-ti ca în afară de cheltuielile pe care le faci (destul de mari) pentru a invita orice persoană cu partener, nu vrei sa sărbătoresti cel mai important eveniment din viata ta cu un grup de oameni pe care probabil nu-i vei mai vedea. Ai incredere în noi, dacă vrei sa inviti pe noua prietena a lui Catalin, probabil ca ea se va avânta cumva în faţă şi va fi in centrul a jumătate din fotografii, dar el va scapa de ea înainte de a reveni din luna de miere, si nu-ti vei aminti numele ei într-un an . Deci, poti face o regula privitoare la parteneri (fie ca este "doar cupluri care sunt impreuna de mai mult de un an" sau "numai membrii ai alaiului au voia sa aduca parteneri") şi sa o respecti.

Nu voi fi obsedata de registrul de nunta

Odată ce ai intrat in lumea de lucrurilor fine, a farfuriilor intinse, gadget-urilor si bucatariei exotice, este normal sa vrei sa te scufunzi cu totul in ea. Şi opţiunile online, fac totul mult prea pentru ca poti sa revizuiesti si sa revezi tot ceea ce ai cerut. Deci, da-ti un termen limită, după care nu iti este permis să te mai gandesti la registru – sa zicem, cu şase luni înainte de nuntă - astfel încât să nu ramai fixata pe portelan vs ceramica. Poti deveni obsedata de schita cu asezarea in sala, in schimb.

Ma voi pierde cu firea pana la nunta

Ca mireasă, este dreptul tău inalienabil sa te ocupi de fiecare aspect al nuntii dacă alegi să faci asta. Cina dinaintea nuntii nu estecazul . Daca esti suficient de norocoasa si ai parte de o cina pregatita pentru tine de familia mirelui sau de altcineva apropiat, totul va merge mai usor daca vei comenta doar cand esti intrebata si despre cateva probleme care sunt foarte importante pentru tine. Daca mama soacră trimite niste invitaţii pe care tu le consideri urate si insuportabile, sau va umple piesele centrale cu florile care iti plac cel mai putin, tine cont de faptul că toată lumea prezenta va sti că repetiţia nu reflecta stilul tau.

Voi scrie scrisori de multumire doar cand voi primi cadourile

Da, eşti ocupata, dar poţi întotdeauna gasi 10 minute pentru a scrie un bilet de multumire. Deci, plaseaza cutia cu hartie şi o foaie mare cu timbre în centrul biroul vostru si asigurati-va ca scrieti un bilet de multumire in maxim 48 de ore de la primirea cadoului. Daca astepti lista cu persoanele carora trebuie sa le multumesti va creste imediat si va ajunge la o marime inspaimantatoare. Dacă va trece prea mut timp cel care a trimis darul s-ar putea sa se intrebe daca a ajuns la tine.

Nu voi fi stresata din cauza petrecerii burlacilor

Nu, repetăm, nu sta acasă uitandu-te la ceas şi întrebandu-te ce face. Fa-ti propriile planuri, iesi din casa si distreaza-te! El nu s-ar casatori cu tine daca ar prefera sa stea cu 10 prienteni in stare de ebrietate si cu cineva pe nume Bambi. Am zis destul.

Eu nu voi avea asteptari nerealiste privitoare la greutate

Alege o rochie in care arati superb cu greutatea pe care o ai in mod normal. Sigur, este probabil să pierzi cateva kilograme în săptămânile înaintea nuntii din cauza unui program haotic şi a nervilor, dar consideră asta un bonus. Nu te astepta sa slabesti mai mult de atat in ultimul minut. O dieta stricta te va epuiza si te va face enervanta si nimic nu se va compara cu faptul ca nu vei putea sa face fata cerintelor si de a te bucura de nunta ta.

Nu voi lăsa idiotii sa-mi scada din entuziasm.

După cum ai observat deja, fără îndoială, există oameni care vor sa te simti prost in legatura cu nerabdarea organizarii nuntii. Poate sunt singuri si gelosi sau casatoriti si nefericiti sau persoane care pur si simplu nu suporta sa vada o persoana fericita si fac tot posibilul sa o reduca. Este chiar greu sa identifici aceste persoane pentru ca toata rautatea lor vine sub forma de sfaturi („Nu te stresa in legatura cu detaliile atat de mult, este doar o petrecere care oricum nu dureaza decat 5 ore.”)sau pentru ca te intreaba tot felul de detalii legate de nunta doar pentru a-ti spune ca esti o bridezilla atunci cand respunzi. Imediat ce ai observat ca discutia cu o persoana te face sa iei o pozitie defensiva, este cazul sa o tai de pe lista cu persoane cu care poti discuta. Ai multe alte persoane in viata ta care sunt cu adevarat interesate de detaliile nuntii si care abia asteapta sa le auda.

Voi face albumul foto de la nunta in cursul unui an

Când te întorci din luna de miere, crearea albumului de nunta poate părea o sarcină descurajantă. Vor fi atat de multe fotografii frumoase si amuzante dintre care trebuie sa alegi si dupa luni intregi in care ai planuit toate detaliile legate de nunta, vrei o pauza. Ca sa nu mai mentionam faptul ca un album de nunta nu este ieftin si probabil ca vei vrea sa-ti refaci fondurile. Cu toate astea, acelasi lucru iti vor spune si prietenii casatoriti- nu astepta prea mult! Anii trec repede si la aniversarea de cinci ani te vei trezi ca ai doar cateva poze puse intr-un album vechi. Asa ca ia-ti inima in dinti si comanda albumul de nunta cat amintirile sunt proaspete si inca ai din entuziasmul pe care la-i avut la organizare, pentru a te motiva.