4 modalitati de a personaliza nunta

Ai auzit de o mie de ori- personalizarea nuntii o va deosebi de oricare alta. Pentru a te ajuta sa-ti faci ziua unica (si chiar sa simti ca e nunta TA) iata 4 modalitati creative de a da nuntii tale o nota personala.

Invitatiile

Invitatiile pentru nunta sunt una din primele sanse de a personaliza evenimentul. Incepand cu culorile pana la stilul general acestea ii vor face pe invitati sa ghiceasca ce va urma. Cand vine vorba de personalizarea invitatilor nu te gandi numai la culori. Poti duce lucrurile la un alt nivel daca adaugi si o harta cu locurile cheie ale nuntii (biserica, primaria, restaurantul) si sa le marchezi cu ilustratii dragute. Oaspetii din afara orasului vor sta probabil un week-end asa ca pentru ei este o mini-vacanta. Le poti arata care sunt parcurile cele mai frumoase, unde este gradina zoologica, restaurante si cafenele.

Transportul

Desi inchirierea unei limuzine face dintr-o ocazie una speciala, poti sa personalizezi transportul cand pleci de la biserica. Sunt cupluri care au plecat cu barca pe rau, care au plecat cu bicicletele, rolele sau chiar cu scuterele. O alta idee este sa te plimbi cu o masina de epoca sau cu caruta.

Primul dans

Apaludam pe toti cei care au curajul sa se duca pe ringul de dans si sa danseze in fata unei tone de oameni. Dar daca vrei sa iesi in evidenta trebuie sa faci un efort mare. Fa-ti timp sa te gandesti o anumita melodie si alege una care sa insemne ceva pentru amandoi. Si nu te opri aici! Primul dans va fi mai senzational daca adaugi si putin tangou. Ia lectii de dans si roaga corograful sa va ajute sa creati un prim dans de neiuitat.

Meniul

Multi miri aleg bomboanele si cocktailurile pentru a încorpora in meniu culorile nuntii. Poti personaliza masa prin servirea unor bunatati locale.

Ca o ultima impresie, imparte bunatati personalizate la sfarsitul serii.