Cea care uraste nuntile

De ce este invitata? Este una din prietenele tale cele mai bune si a fost alaturi de tine de la absolvirea facultatii si zilele de nastere pana in zilele cand te-ai simtit rau de la o gripa. Singura problema este faptul ca este satula de toate datorita unui fost prieten si uraste nuntile. Offf. De fapt daca intr-adevar este prietena ta ar trebui totusi sa se bucure pentru tine. Chiar daca tu crezi ca va sta bosumflata tot timpul sunt sanse foarte mari sa nu fie asa.

Unde sa o pui? Fa-i cunostinta cu cateva persoane singure inainte de nunta pentru a o asigura ca nu este a cincea roata la caruta. Daca nu ai prea multe persoane singure in cercul de prieteni spune-i sa vina cu un partener chiar daca este vorba doar de un amic. Daca are un partener cu care sa danseze se va simti bine la cantecele slow si nu va trebui sa stea pe margine. Ah, si aseaz-o alaturi de persoane tinere. Se va simti ca o fata batrana daca sta la masa cu bunica.

Seful tau

De ce e invitat? Ei bine, probabil ca daca nu tipai in gura mare ca te-ai logodit, nu petreceai atatea ore din timpul de lucru cautand pe site-uri de nunta sau daca nu i-ai fi explicat atat detaliile rochiei ale meniului sau ale florilor, nu ai fi avut aceasta problema. Dar asta ai facut si in acest moment el stie tot atat de multe detalii ca domnisoarele de onoare.

Unde sa-l pui? Invita seful impreuna cu sotia, prietena sau logodnica sa. Macar va avea cu cine sa vorbeasca. Si sincer, nu ar fi o idee rea sa-l inviti din moment ce el iti da salariul. Daca te intelegi bine si cu colegii de munca, invita-i si pe ei si aseaza-i pe toti la o masa impreuna cu seful.

Unchiul care bea

De ce e invitat? Ah, regula aceea legata de familie. Nu-i asa ca o adori? Iata despre ce e vorba: unchiul tau este fratele mamei tale, sau a tatalui tau, sau sotul surorii tatalui (ai priceput- e ruda), si chiar daca a consumat putin mai multa bere, nimic nu schimba acest lucru. Chiar daca a mai atipit dupa cateva pahare de vin in trecut, tot se incadreaza pe lista invitatilor.

Unde sa-l pui? Pentru ca nu vrei sa-l pui pe tata sa faca pe bona cu copii, poti sa-l asezi langa unchi pentru a fi cu ochii pe el. Mai poti ruga ospatarii sa nu mai serveasca persoanele care par ca sunt full. Daca este o bautura care ii place foarte mult, nu o pune pe mese. De asemenea pune pe masa sticle cu apa si suc si serveste primul fel devreme pentru a evita ca invitatii sa bea pe stomacul gol.