Departamentul de plangeri- Guests

In general cam orice mireasa stie ca, sub nicio forma sa nu puna pe colegul din facultate al logodnicului alaturi de matusa Tanta sau sa accepte numai melodii pentru cei singuri. Dar oricat de atenti vor fi la aranjarea salii sau la alegerea muzicii, tot vor gasi cativa nemultumiti. I-am incurajat pe cei din urma, sa-si deschida sufletul si sa ne povesteasca aceste consmaruri pentru a ne ajuta sa le evitam si sa organizam o nunta amuzanta, distractiva pentru toata lumea. Nota speciala: Numele au fost schimbate pentru a-i proteja pe vinovati.

Plangerea nr. 1: Verificarea sunetului

„Un prieten apropiat a avut la ceremonia religioasa un cantaret groaznic cu o voce plictisitoare de soprana. Mi-am aplecat capul si am incercat sa ma gandesc la alt ceva pentru a nu izbucni intr-un ras isteric. Oricum cand au inceput sa dea tarcol mesei, m-am uitat din greseala la partenera mea. Mare greseala deoarece amandoi nu ne-am mai putut abtine. Incercam sa ma abtin dar lacrimile imi curgeau pe fata. Si am facut singurul lucru respectabil pe care il puteam face si m-am prefacut ca plang. In gura mare. Morala acestei povesti este ca fiecare mireasa ar trebui sa verifice cum canta o persoana inainte de a-l avea la ceremonia religioasa.”

Plangerea nr.2: Foarte departe

„Urasc atunci cand ceremonia are loc intr-un loc foarte departe de restaurantul unde are loc petrecerea. La o nunta am trecut pe langa cateva zeci de biserici in drum spre cea la care se oficia ceremonia si ma gandeam „De ce nu au facut-o aici?””

Plangerea nr.3: Nunti teatrale

„Cel mai urat a fost la o nunta unde luminile au fot stinse si apoi a aparut un tip care a inceput sa cante Fantoma de la opera”

Plangerea nr4: gesturi de clasa

„Am fost la o nunta la mare si totul era superb pana cand DJ-ul a distrus-o cu Baby got back. Probabil ca a fost o cerinta a miresei si a prietenilor ei din moment ce toti au fugit pe ringul de dans. Imaginati-va o mireasa intr-o rochie superba Vera Wang maimutarindu-se. Nu sunt dna. Etciheta dar mi se pare total nepotrivit sa dansezi in halul ala la nunta ta.”

Plangerea nr.5: rusinos in fata camerei

„Urasc pe acei cameramani care iti baga camera in fata si te intreaba „Nu ai nimic de spus?” Si daca nu ai nimic de spus ce? Daca esti rusinos in fata camerei? Daca ai baut cam mult? Cred ca cel mai bine este sa intoarca microfonul in directia ta si sa te lase sa alegi sau sa refuzi politocos.

Plangerea nr.6: asezatul aiurea la mese

Tot timpul exista o masa unde sunt puse persoane care se cunosc din vedere dar nu se cunosc personal. In mod normal sunt pusi asa deoarece spatiul este limitat. Si uite asa se trezesc la aceeasi masa colegi de serviciu, nepoti, verisori si vecini. Oaspetii stiu mereu ca sunt la masa in plus si se simt ciudat si stanjeniti incercand sa lege o conversatie cu oameni pe care nu ii cunosc deloc. Lipsa unui plan de asezare la mese duce mereu la amintiri dureroase si rusinoase deoarece invitatul mereu se va intreba „De ce am fost aleasa sa stau la o masa cu niste straini?””

Plangerea nr.7: Nepotrivire in dragoste

„Am fost la o nunta la care mireasa a insistat ca toate fetele singure sa stea la aceeasi masa cu baietii singuri poate se naste vre-un cupluc in seara aceea. Din nefericire la inceputul serii la acea masa eru doar fete si un singur baiat. Adevarul este ca marea majoritate se duc la munta pentru a se cupla sau macar a flirta putin cu cineva. Cred ca ar fi trebuit sa puna un numar egal de fete si baieti la masa.”

Plangerea nr.8: Solistul de la nunta

„Nu suport pe acei solisti care se cred buricul pamantului si cred ca au un concert la Arenele Romane. Este o nunta oameni buni! Esti solist nu Apa Foc si Pamant.”

Plangerea nr 9: Cei singuri ies in evidenta

„Imi aduc aminte ca la o nunta DJ-ului i s-a dat o lista cu persoanele singure de la nunta si acestea au fost rugate sa vina la microfon pentru a se prezenta oribil.

Plangerea nr 10: Fara partener

„Urasc partea cu :Toata lumea sa-si ia partenerul si sa pofteasca la dans”. De cele mai multe ori sunt singur si ma simt ca un ratat sau o matusa imi incredinteaza o alta persoana in ochii careia vad mila.”

Plangerea nr 11: Discursurile energice

„Nu suport discursurile acelea care nu se mai termina mai ales acelea sentimentale si lacrimogene.”

Plangerea nr. 12: Bauturi ieftine

„Urasca acei ospatari care nu stiu sa faca un cocktail sau care amesteca bautura cu apa. Nu stiu daca fac asta pentru ca sunt zgarciti sau daca nu vor ca cineva sa se imbete si sa povesteasca cum a fost la petrecerea burlacilor. Oricum eu imi vreau vinul asa cum este in sticla, nu sprit.”

Plangerea nr.13: coordonare defectuoasa

„Nu suport cand trebuie sa astepti cu orele pana la servirea primului fel de mancare. Am fost la o nunta unde am asteptat 3 ore inainte de a servi masa. Deja nimeni nu mai avea chef de dans.”

Plangerea nr.14: Mancare care ta murdareste

„Mancarea care te murdareste cum ar fi pestele cu oase sau ciocanele poate fi un cosmar. Cineva sfraseste tot timpul la baie incercand sa ia ketchup-ul sau sosul de pe maini, sau mai rau de pe haine.”

Plangerea nr. 14: Detaliile puse la punct

„Am primit o invitatie la o nunta unde trebuia sa dau confirmarea in doar 10 zile. Am sunat-o pe mireasa si am intrebat-o de ce a ales aceasta limita de timp. Mi-a raspuns „Pai am o lista A, una B si una C. Daca nu pot confirma toti de pe lista A o sa incep cu lista B si tot asa.” Macar eram pe lista A dar tot mi s-a parut nepoliticos. „

Plangerea nr. 15: Frigul

„Daca petrecerea este afara asigurati-va ca este cald in perioada aceea. Am fost la o nunta unde a fost atat de frig incat toata lumea a trebuit sa poarte gecile si paltoanele peste hainele frumoase de nunta si se inghesuiau langa tunurile de caldura.”

Plangerea nr. 16: Fara multumiri

„Nu suport cand mireasa se plange de persoanele care nu i-au dat cadouri dar nu se oboseste sa-ti multumeasca pentru cadoul pe care tu i l-ai dat. Ma astept la o scrisoare de multumire la o saptamana de la nunta nu pe felicitarea trimisa de Craciun.”

Plangerea nr. 17: Febra dansului

„Prea multe dansuri speciale cum ar fi dansul tata- fiica sau mama- fiu ma scot din sarite. Am fost la o nunta unde au fost exagerate aceste dansuri : tata-fiica, bunica-nepot, mama- fiu, nas-mireasa etc. Voiam si noi sa dansam dar nu prea aveam cand.”

Plangerea nr. 18: Prea ocupati

„E total neplacut cand mirii nici nu-ti zic „Bine ati venit” sau „Multumim pentru prezenta” doar pentru ca sunt foarte ocupati.”

Plangerea nr. 19: Vedere obstructionata

„Piesele centrale prea inalte sunt o problema. Am fost la multe nunti unde nu am putut sa leg o conversatie cu persoanele de la masa deoarece nu vedeam de aranjament.”