Inspiratii de primavara pentru cocktailuri

Exista o materie prima familiara pe care catererii se chinuie sa o deghizeze. Dar nicio cantitate de sos sau garnisire cu patrunjel nu-i va face pe oaspeti sa observe ca felul principal este din carne de pui. Si desi suntem cu totii de accord ca aceasta pasare nevinovata place tuturor, cand vine vorba de receptii de nunti exista variante care vor fi pe placul si celei mai pretentioase guri. Am adunat optiunile si v-am adus cele mai noi trenduri pentru a te ajuta sa-ti alegi meniul.

Cocktailuri creative

Bauturile inseamna mai mult decat suc si vin. Condu invitatii in sala cu un cocktail care iese in evidenta. Pentru bauturile speciale poti folosi ori vodca ori sampanie. Poti fi inovativa servind cocktailul in culorile predominante ale nuntii. Bonus: invitatii vor arata grozav cu ele i mana in poze.

Noi modalitati de a crea un sandvis.

Idea de a crea un cocktail este atat de atragatoare pentru un cuplu incat unii fac ca intreaga receptie sa fie bazata pe ele. Petrecerile cu coktailuri permit folosirea unei mari varietati de mancare fapt care permite folosirea creativitatii la meniu si prezentare. Atmosfera la o petrecere cu cocktailuri este casual cu un flow constant de mancare, conversatie si bineinteles spirit. Speciala recomanda o petrecere cu coktail in trei faze.

In timpul primei faze sunt servite aperitivele. Poti încorpora multe tipuri de mancaruri etnice cum ar fi asiatice, latino-americane, indoneziene, marocane si mediteraneene.

In a doua faza poti angaja niste maestrii care jongleaza cu vesela pentru a incepe petrecerea. Chelnerii pot servi in acest timp pe platouri diferite specialitati cum ar fi pahare cu martini .

In faza a treia, ultima faza, poti servi un cocktail dulce, cu o combinatie de arome interesante si unice, rece, cald sau inghetat.

Personalizeaza

Poti servi oaspetii cu felurile tale preferate de mancare. Cand faci lista cu meniul ia in considerare nu numai felurile tale si ale logodnicului de mancare ci si cultura familiei. Invitatii pot afla mai multe despre felurile alese scriind despre ele in meniu sau spunandu-le in timpul toastului.

Mancare obisnuita

Poate ca gusturile tale sunt simple si poftesti dupa sandvisuri cu cascaval insotite de supa de tomate. Speciala iti sugereaza sa servesti supa de rosii galbene intr-un bol de sticla si branza cedar cu sunculita impreuna cu paine de secara.

Prezentarea conteaza

Detalii, detalii, detalii. Nunta este plina de ele. Mirii sunt atat de prinsi in alegerea meniului incat uita de prezentare. Exista variante pentru a face mancarea sa se asorteze cu tematica nuntii sau cu culoarea acesteia. Cand privesti meniul in ansamblu gandeste-te la culori, trenduri sau sezon. Spre exemplu daca rochia ta are un anumit tip de nasturi ii poti reproduce in felul de mancare.

Decadenta desertului

Chiar daca mai pot sau nu, invitatii mereu devoreaza desertul. Nunta reprezista prezentarea stilului cuplului, familiei si prietenilor. Chiar daca incalci regulile, alege ceva ce-ti place tie. Exceptand tortul, Speciala iti recomanda sa folosesti si un buffet cu parjituri. Pentru iubitorii de ciocolata, fantanile cu substanta delicioasa sunt o alegere perfecta care va fi centrul receptiei.

Gustari de diminiata

Seara nu trebuie sa se incheie cu desertul Pentru cei care inca mai pot da din picioare si se pare ca vor putea pana la rasarit, poti sa servesti mici aperitive pentru a te asigura ca petrecerea continua.

La pachet

Nu uita de pachetelele cu mancare. Aminteste-le invitatilor de aromele pe care le-au experimentat trimitandu-i acasa cu cateva bucatele.