Noutati de nunta despre cum sa aveti un program de nunta perfect

Urmati ghidul nostru practic pentru a avea un program de nunta perfect si care poate fi pastrat ca amintire.

Cu cat aveti mai multi invitati implicati in nunta dvs., cu atat mai probabil ca vor petrece minunat. Programele de nunta sunt o modalitate de a-i ajuta pe prietenii si familia voastra sa urmareasca ceremonia si sa inteleaga traditiile de nunta incorporate, plus ca poate deveni si un suvenir minunat. Care este cheia pentru a avea un astfel de program de nunta? Gandirea practica si creativitatea.

Ce trebuie inclus

Nu conteaza ce design ati ales pentru programul dvs. de nunta. Iata ce elemente trebuie sa luati in considerare:

- Numele intreg al miresei si al mirelui , data nuntii, orasul unde are loc nunta
- ordinea ceremoniei de nunta, inclusiv selectiile muzicale, compozitorii si orchestra, precum si recitatorii si sursa autorului
- biografiile participantilor la nunta cu scurte descrieri ale relatiei cu dvs.
- numele celui care oficiaza casatoria
- o urare de multumire pentru ambele seturi de parinti; dar si oaspetilor
- pentru ceremoniile religioase si seculare, este important sa le explicati pe scurt traditiile, ritualurile si obiceiurile etnice

- daca doriti sa onorati pe cineva decedat, il puteti include pe ultima pagina cu un epitaf si o fotografie, un poem sau un citat

Personalizarea

Programul dvs. de nunta este o ocazie sa le spuneti cate ceva oaspetilor despre dvs. ca si cuplu si pentru a da tonul petrecerii ce va sa vina. Cea mai simpla cale de a personaliza programul este de a adauga toucheuri speciale, cum ar fi poeme favorite, citate sau fotografii. Iata cateva concepte creative:

- Un cuplu pe care il cunoastem si-au extins tema lor europeana cu programe imprimate pe hartie laminate si pergamentate si le-au legat cu o panglica verde si au pus si o ramura de eucalipt.
- doi actori au creat un program special cu persoanele participante, transformate in actori - fiecare participant avea a o poza si o biografie scurta, o descriere a actelor - evenimentele de la ceremonie si o nota a producatorului - o scrisoare pentru oaspeti de la mireasa si mire.
- indragostitii din liceu au reprintat poza lor de la bal pe catifea si au folosit-o in varful programului

Cum sa le confectionati

Per ansamblu sunt patru tipuri de programe de nunta.

- Stabiliti in casa dvs. un loc de mestesugarie, completati-l cu hartie colorate, panglica si ornamente si fiti gazda unei petreceri de confectionat programe de nunta.
- Creati-le cu ajutorul unui program de calculator. Cu programul potrivit puteti crea ceva inimaginabil.
- Dati-le unui designer profesionist sa le prelucreze.
- Luati-va un kit DIY de la o companie ca Paper Source. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmati indicatiile si sa puneti programele impreuna.


Prezentarea lor

Pentru ca programele de nunta pot aparea in forme, marimi, culori diverse, ele pot fi prezentate in nenumarate feluri. Iata cateva idei:

- Umpleti cosuri sau tavi antice - orice merge cu stilul dvs. de nunta - cu programe si plasati-le la intrarea locului de ceremonie. Oaspetii se pot servic pe masura ce sosesc.

- Pentru o nunta in aer liber, puneti cate un program pe fiecare scaun si adaugati cate o bucata de sticla colorata pe ele pentru a impiedica vantul sa le sufle.
- Intrebati un prieten sau familia daca pot intampina oaspetii si sa inmaneze cate un program pe masura ce ei vin. Este o ocazie speciala sa acordati acest role cuiva care nu este domnisoara sau cavaler de onoare
- Rugati-i pe usieri sa inmaneze programe chiar inainte ca oaspetii sa se aseze.