Noutati de nunta pentru coafuri de nunta: Cum sa aveti coafura perfecta

Nu ati ajuns pana aici decat pentru a arata superb. Aveti grija sa aflati prognoza meteo care se potriveste locatiei dvs de nunta pentru a gasi stilul care vi se potriveste.

Climat cald si umed

Stilul : Sus , dar desfacut

De ce este potrivit: Fie ca aveti carlionti, vartej sau o coama dreapta, veti dori sa faceti cat mai natural textura parului pentru a evita efectul de electrizare.
David Shmagin, un stilist al salonului Robert Kree din New York, numeste acest stil "haos organizat".
Cum sa: Lasati parul sa se usuce natural pentru a obtine o finete maxima. Parul devine electrizant pentru ca absoarbe umezeala din aer; feriti-va de asta prin rularea peste apa a unui produs de styling umidifiant peste par. Aplicati apoi aparatul de intins parul si ridicati anumite sectiuni din el, incepand cu partile.

Vreme rece
Stilul: Tras in spate cu un coc mic, asimetric
De ce se potriveste: Acest stil va permite sa folositi o palarie larga fara a produce stricaciuni.
Cum sa: Suflati cu foehnul parul uscat. Rulati o picătură de anti-strălucire încreţire maker pe păr pentru a cuceri suvitele libere. Trageti parul intr-o coada de cal mic, strâmta. Utilizaţi ace pentru a fixa parul strans intr-o spirala, aproape de baza craniului, care acoperă elasticul.

Climat Mediu, Temperat

Stilul: Jos, dar liber si aerisit
De ce se potriveste: Aceasta vreme invita la un look natural
Cum sa: Impartiti parul in sectiuni largi si buclati cu foehnul cald sau placa, spune Shmagin. Lasati sa se raceasca complet inainte de a-l atinge. Dati viata parului printr-un produs de styling ce confera aspect umed.

Caldura uscata
Stilul: Sus si un aspect curat
De ce se potriveste: Purtarea parului deasupra gatului va face sa va simtiti racorita.
Cum sa: Uscati parul si treceti cu placa peste el pentru a obtine extra glam. Trageti-l in doua cozi de cal, spune Shmagin, una in varful celeilalte. Impartiti-o pe cea din varf in doua parti. Fiecare sectiune treceti-o prin placa, facand o bucla si prindeti-o pentru a acoperi elasticul. Repetati operatiunea cu cealalta coada de cal. Frecati cateva picaturi de gloss siliconat pe parti si in fata.

Evitati aceste combinatii dezastruoase

Soare puternic+ Par colorat. Razele calde nu va vor zapaci culoarea daca veti folosi un balsam cu factor de protectie. Fiti rezonabile si incercati sa nu aratati prea uleioase.

Caldura uscata + Par uscat, In lunile ce duc spre marea zi a nuntii, programati-va tratamente saptamanale pentru a optimiza sanatatea parului dvs. Pentru o solutionare rapida, adaugati luciu si stralucire cu o pomada hidratanta.

Umiditate+ incretire. Pentru a pastra parul lins, mai intai trebuie uscat complet. Apoi fixati-l cu un produs pe baza de silicon pe care puteti sa il luati cu dvs. pentru tuseuri ulterioare.

Apa marii si soare+ Par fragil

Impiedicati ruperea parului printr-un tratament cu luciu la salon de frumusete. Dureaza intre patru si sase saptamani si protejeaza parul, dandu-i stralucire.