Traditii : 9 marturii din jurul Lumii

Orice cultura are treditiile ei legate de nunta, de la bulgari care arunca smochine la plecarea mirilor pana la papusa care sta pe masa mirilor in Puerto Rico. Iata cateva ritualuri prin care iti poti celebra mostenirea.

Afro-american

Din moment ce sclavilor din America nu li se permitea sa se casatoreasca, ei delcarau in public iubirea lor si angajamentul unul fata de altul, prin sarirea peste o matura in ritmurile tobei. Matura a ajuns de atunci sa simbolizeze cladirea unui camin al proaspat casatoritilor.

Chinez

Culoarea iubirii si fericirii in China este rosul asa ca in timpul ceremoniei, cuplul bea vin si miere din pahare legate cu o ata rosie.

Francez

Cuplurile beau la toastul de la petrecere din pahare unite, gravate- cupa casatoriei.

German

Mireasa poarta sare si paine in buzunar pentru a asigura indestularea, iar mirele poarta grau pentru bogatie si noroc.

Indian

Fratele mirelui presara petale de flori deasupra mirilor pentru a inlatura spiritele rele.

Japonez

Cuplul ia noua guri de sake si devin sot si sotie dupa prima sorbitura.

Mexican

O pinata traditionala este potrivita pentru distractia de la petrecere. Oaspetii deseori formeaza un cerc in forma de inima in jurul mirilor inaintea primului dans.

Polonez

In cadrul nuntilor la sat prietenii flutura o coroana de frunze de rozmarin, simbolizand faptul ca nu vor uita mireasa.

Turcesc

Inainte ca mireasa sa mearga catre altar, roaga domnisoarele de onoare singure sa semneze pe pantofii ei. Dupa o noapte de dans, traditia spune ca persoana cu semnatura care rezista cel mai mult este urmatoarea care se casatoreste.

Incorporarea acestor traditii in ceremonia ta reprezinta o cale buna de a adauga originalitate, si de asemenea pentru a plati tribut trecutului si mostenirii tale.