De ce ai nevoie de newslettere de nunta

Va trebui sa informezi multe persoane cu privire la detaliile nuntii: domnisoare de onoare, cavaleri de onoare, parinti, furnizori. Cea mai eficienta cael? Un newsletter. Iata cum.

Unul dintre cele mai dificile lucruri cand vine vorba de o nunta este sa-i informezi pe toti cu privire la stadiul pregatirilor. Cum ii poti tine pe toti la curent? Folosinf un nwesletter. Iata un ghid care sa te ajute.

De ce sa fac un newsletter?

Este cea mai usoara cale pentru tine de a-i informa pe toti. Ai totul inscis asa ca nu au loc confuziile de ultim minut. De asemenea punandu-le in newsletter probabil ca te va ajuta sa-ti faci ordine si in ganduri.

Ce ar trebui sa contina?

Un nesletter poate fi simplu si sa includa numele si implicarea fiecarui in nunta, numarul de telefon, rolul, si e-mailul pentru ca toti sa poata comunica intre ei. Poti sa incluzi si informatii despre furnizori (cine sunt si ce fac). Simte-te libera sa fii creativa. Daca incepi sa trimiti aceste newslettere inca de la inceputul pregatirilor atunci poti adauga o rubrica „sa ne cunostem” in care sa pui poza fiecarui participant si sa scrii relatia lui/ei cu tine si mirele tau.

Cand trebuie sa-l trimit?

S-ar putea sa vrei sa vrei sa trimiti in mai multe etape. Prima, imediat dupa ce ai ales alaiul, una dupa petrecerea de logodna si alta cu o saptamana sau doua inaintea nuntii. Poti sa trimiti si lunar daca esti pereverenta sau sa trimiti doar unul la mijlocul pregatirilor.

Cum il fac?

Cel mai usor mod de a desena si de a scrie un newsletter este direct pe computer dupa care le poti printa si trimite. Daca ai un program de design cum ar fi Corel poti sa-l faci sa arate ca o publicatie reala cu coloane, titluri si tot ce trebuie.

Cine sa-l primeasca?

Oricine ar putea beneficia de pe informatiil pe care le trimiti. Cu siguranta toata lumea implicata in orgazniare pornind de la parinti pana la specialisti. Lista exacta depinde numai de tine.