Aranjamente nunti - Nunta Eco

Sa faci o nunta in aer liber, inconjurat de un verde natural e mult mai usor decat va imaginati.

Iata la ce trebuie sa va ganditi:

1. Cat mai central. Alegeti o locatie cat mai aproape de cei multi invitati. Asta inseamna mai putin timp pierdut cu transportul, mai economic, mai putin combustibil care sa polueze atmosfera.

2. Invitati grupati. Rugati-i pe oaspetii Dvs sa se grupeze in masini ca sa mearga impreuna de la hotel la receptie, ca sa nu creeze un fiasco total in parcare, cazul in care ar lua fiecare masina lui.

3. Ceremonie si receptie in acelasi loc. Daca se poate, locatia de ceremonie si cea de receptie sa una si aceeasi sau in imediata apropiere, in asa fel incat sa se evite totii timpii pierduti cu transportul, asteptatul oaspetilor, costuri suplimentare inutile.

Organizatorii de evenimete vor fi prezenti si daca sunt necesare schimbari rapide de décor( transormat aisle-ul in ring de dans , si altele, le pot face cu usurinta).

4. Certificare calitate.Verificati certificarile de calitate ale utilitatilor unde a avea loc receptia si ceremonia de nunta mai ales daca totul are loc in aer liber, in asa fel incat apa si energie sa fie perfect asigurate si chiar rezistenta cladirii daca nunta va avea loc atat in experior cat si interior.

5. O nunta verde! Casatorti-va la o ferma sau intr-o gradina botanica. Totul e natural, produsele snt mult mai sanatoase, numai e atata polare si decorul e unul rustic, eco si romantic !