Bugetul de nunta...

Foarte important capitolul si foarte dur. Ne ia valul, ne bucuram ca ne casatorim, de cand asteptam momentul, vrem sa facem tot ce ne-am visat pentru ziua cea mai importanta din viata noastra…..dar…toate visele noastre sunt in mod brutal limitate de directorul financiar al vietii noastre: BUGETUL!

Pentru unii, norocosi desigur, bugetul e doar o ‘sugestie’…Banii nu au valoare pentru ca sunt mult mai multi decat pot cheltui intr-o viata de om. Insa pentru cei mai mai multi, cei care nu au un business infloritor sau o avere de familie impresionanta, bugetul e important in ziua nuntii.

Sunt multe cheltuieli de facut, astazi nuntile impun un standard foarte ridicat care clar cer cheltuieli din ciclul: ‘noblesse oblige’. Ce sa-i faci, c-est la vie!

Dar, nu e deloc tragic. Cu multa planificare, organizare, ‘research’ temeinic si multa creativitate, putem face tot sau aproape ce ne-am propus, incadrandu-ne intr-un buget rezonabil.

Cat de mare sa fie?!...Pai doua salarii zic unii, trei salarii zic altii...sau cei mai indrazneti zic sase..Ma rog..depinde de salariu, si de obiectivele fiecaruia pentru nunta.

In esenta regula ‘ doua salarii’ o aplica cei mai multi din …America si alte taramuri fericite, la noi in Romania, poate 6 luni de salariu( si-i includem pe amandoi) sau poate chiar un an daca au un salariu mediu/modest. Deci…economii sau bani pusi la ‘ciorap’ din timp.

Oricum, nu lasam acest lucru sa ne strice bucuria, chiar nu merita, si ne concentram pe elementele esentiale: biserica, localul de nunta,aranjamentele de nunta, cumparaturile obligatorii (rochia de mireasa, costumul mirelui, accesoriile si serviciile de ‘infrumusetare’, transportul, aranajamentele decorative) si din ce ramane orice alta idée ne mai vine pe parcurs..Ca sigur idei mai vin…

Nu e greu insa e nevoie de gandire, organizare, ideal si un organizator de nunta, si apoi cu cat mai putin stres, cu atat mai bine..

aranjamente nunti Bucuresti, aranjamente nunti Ploiesti, aranjamente nunti Constanta, aranjamente nunti Pitesti, aranjamente nunti Brasov, aranjamente nunti Bran, aranjamente nunti Mamaia, aranjamente nunti la mare, aranjamente nunti Sibiu, aranjamente nunti Targu-Jiu, aranjamente nunti Targoviste, aranjamente nunti Calarasi