Cadouri de nunta

In primul rand e vorba de cadourile de nunta pe care mirii le fac invitatilor, pentru a le multumi c-au venit la nunta lor. Apoi sunt cadouri pe care nasii le fac mirilor sau familiilor acestora si nu in ultimul rand cadourile pe care nuntasii le fac mirilor.

In privinta primelor cadouri amintite mai sus- ele se mai numesc si marturii , datorita faptului ca evoca o amintire frumoasa de la nunta lor - mirii se gandesc de cele mai multe ori la dulciuri.

Acele 5 bombonele, simbolizand cele 5 urari de viata, aranjate frumos intr-un saculet de organza sau tulle, care se potrivesc perfect in aranjamentele de nunta, le vedem la mai toate nuntile la care participam. Mai exista si varianta de dulciuri personalizate cu numele mirilor.

Un gest frumos dar deja tinde sa fie prea des folosit, asa ca mintile creative gandesc mereu idei noi pentru ca oaspetii sa fie suprinsi intr-un mod inedit, care sa le aminteasca peste ani de cei doi.

Aici amintim obiecte decorative, gandite din punct de vedere al stilului sa se armonizeze perfect cu aranjamentele de nunta, gen obiecte din sticla, din ceramica sau de uz casnic- deschizatoate de sticle , brichete sau utile pentru birou- carnetele, blocnotes-uri, toate personalizate cu numele mirilor.

Mai exista si cadouri cu tenta romantica, boema: lumanari, cd-uri cu muzica romantica, evantaie, buchetele de flori proaspete sau uscate, sticlute cu mesaje in ele, scoici, miniaranjamente florale, flori in ghivece,sticlute de vin personalziate sau borcanase de miere sau dulceata facuta chiar de ei, ca un simbol special al dragostie lor.

In ceea ce priveste cadorile pe care nuntasii le fac mirilor, se noi se merge de obicei pe varianta clasica, a 'darului' constand intr-o suma de bani care se pune frumos intr-un plic si se lasa mirilor la plecare. E un dar util, pornind de la ideea ca mirii au investit niste bani si trebuie sa-i ajuti sa isi recupereze datoriile si sa le oferi in plus o suma care va contribui la cumpararea a diverselor ucruri necesare intr-o casa noua.

In alte tari si chiar si la noi a inceput aceasta moda, exista magazine de cadouri personalizate pentru tinerii insuratei, unde mirii se duc si le rezerva iar nuntasii se duc apoi si le platesc.
In ziua cea mare, ei vin cu cadourile la nunta si e un moment de bucurie cu un famec aparte.

Si aceste cadouri sunt foarte practice pentru sunt exact acelea pe care mirii si le-au dorit pentru casa lor, si le indragi toata viata pentru ca sunt amintiri legate de cea mai frumoasa zi din viata lor!

aranjamente nunti Bucuresti, aranjamente nunti Ploiesti, aranjamente nunti Constanta, aranjamente nunti Pitesti, aranjamente nunti Brasov, aranjamente nunti Bran, aranjamente nunti Mamaia, aranjamente nunti la mare, aranjamente nunti Sibiu, aranjamente nunti Targu-Jiu, aranjamente nunti Targoviste, aranjamente nunti Calarasi