Cum sa arati grozav in pozele de nunta

ziua nuntii va fi probabil cea mai fotografiata zi din viata voastra si este o presiune enorma chiar si asupra cuplurilor care se cred fotogenice. Dupa ce te vei machia si te vei coafa iar mirele se va imbraca in costum, va veti simti si veti arata amandoi fabulos. Iata cum sa te asiguri ca acel sentiment apare in poze.
Pozeaza (sau nu)
Studiaza fotografiile tale preferate. Pentru a arata fabulos in fotografii, cheia este sa pari calma dar nu cu prea multa atitudine. Ce vrem sa spunem? Gandeste-te la cateva dintre fotografiile preferate cu tine. Pozele in care emani atitudine, pozezi dar nu te uiti direct la camera, cu siguranta sunt in albumul tau. Uita-te la ele si fi atenta la modul in care stai si zambesti. Apoi vine parte grea: incearca sa ai aceasi mimica in ziua nuntii.
Ignora camera
Cand iti faci fotografiile portret fiti atenti unul la altul si nu la camera. Soptiti-va o gluma pe care numai voi o stiti, amintiti-va cat de departe ati ajuns de la prima intalnire sau aminteste-ti cum te-ai simtit cand ti-a zis prima data te iubesc. Asftel expresiile faciale vor fi mai naturale decat daca spuneti „pasarica”.
Evita sa te strambi
Daca soarele te face sa te strambi cand faci fotografiile, inchide ochii in timp ce fotograful numara pana la trei si apoi deschide-i chiar cand face fotografia.
Dubla a doua
Un alt mod de a arata minunat in poze este sa angajezi acelasi fotograf cu care ati facut pozele de logodna. O sesiune foto inainte va vor face sa scapati de trac si va veti obisnui si cu stilul fotografului. Deoarece membrii familiei nu au acelasi beneficiu, roaga o persoana amuzanta sa spuna o gluma chiar cand fotograful face poza.