Lista cu ce ai de facut pentru transport

Coordonarea transportului din ziua nuntii nu este nici pe departe atat de amuzanta ca si design-ul tortului. Pentru a grabi lucrurile, am notat tot ce trebuie sa iei in considerare. Uita-te peste lista si pune in balanta nevoile tale cu bugetul pe care il ai si apoi poti sa te duci sa compari preturile de la firmele de inchirieri masini sau limuzine.
Gata?
Buget
Speram ca deja ai stabilit limitele bugetului. Daca stii cat iti poti permite iti va fi mai usor sa alegi servicile unei firme si sa urmezi planul.
Cine plateste
In prezent, aranjamentele legate de transport sunt datoria mirelui. In mod traditional familia mirelui plateste pentru transport (la primarie, la biserica, la receptie si oriunde este cazul). In functie de cine plateste restul produselor pentru nunta, plata transportului ar trebui sa fie usor de impartit intre familii.
Stilul sosirilor si plecarilor
Te vezi intr-o caleasca trasa de cai precum Charles si Diana? Dar intr-un Cadillac? Ce zici de placa sau schiuri? Iata cateva optiuni:
Limuzina
Masina clasica
Cai si caleasca
Autobuz
Masina de lux
Masina personala
Altele
Transportul familiei si al participantilor.
Poti face o numaratoare si apoi sa calculezi de cate masini ai nevoie. Compara preturile. O limuzina mare s-ar putea sa fie mai ieftina decat doua masini. Iata capacitatea masinilor:
Limuzina: 10-12 pasageri
Masina urbana: 2-4 pasageri
Masina personala: 2-4 pasageri (decide cati vor sta confortabil si apoi decide-te sa inchiriezi.
Nevoile invitatilor
In functie de locatia ceremoniei si a receptiei, s-ar putea sa nu ai nevoie de transport. Daca fiecare invitat va veni cu masina personala, este o idee buna sa intampini orice nevoie in materie de parcare. In functie de numarul de oaspeti, poti alege sa parcheze fiecare invitat singur sau sa angajezi o echipa de valeti. Reguli? 4 valeti plus un manager al locatiei pot sa faca fata usor la 100 de persoane. Alege din urmatoarele optiuni:
Autobuze: capacitate de 52 de persoane
Furgoneta: capacitate 7 pasageri
Parcare cu valeti