Stiluri de nunta: intrebari si raspunsuri pentru culorile folosite la nunti

Raspunsuri la cele mai presante intrebari legate de combinatii de culori.
Fara indoiala, culorile vor da tonul atmosferei la nunta fie ca este vorba de o nunta indrazneata de vara sau una de iarna romantica. Asa ca ce paleta sa alegi? Avand atatea decizii majore de luat legate de stil, alegerea culorii, s-ar putea sa fie mai dificila decat crezi. Noroc cu noi pentru ca te putem ajuta. Iata cateva dintre raspunsurile la intrebarile legate de culori.
I: Adoram paleta de alb si negru aleasa si vrem sa extindem culorile si sa le folosim si la tort. Mai sunt si alte culori pe care le putem sau nu folosi?
R: poti folosi nuante de roz, argintiu si albastru pal pentru fondanta. Efectul obtinut este clasic. Include un singur boboc colorat puternic pe un tort alb pentru o pata de culoare. Cand alegi nuante mai inchise, cum ar fi rosul si negrul, foloseste-le cumpatat sub forma de mici accente. Acestea pot fi realizate prin adaugarea unor buline negre sau flori rosii pe un tort alb. Aminteste-ti: Scopul oricarui tort este sa arate superb dar sa si aiba gust delicios.
I: Culorile pe care le folosesc sunt maroul si verdele. Nu cred ca rochiile maro ale domnisoarelor de onoare se vor bate cap in cap cu fracurile cavalerilor de onoare dar toata lumea imi spune contrariul. Pot combina maroul cu negrul?
R: Desi inca exista diferente de opinie privind combinarea maroului cu negrul, nu faci nimic gresit daca combini rochii maro cu fracuri negre. Aceasta combinatie poate arata elegant si sofisticat. Poti sa-i imbraci pe cavaleri in fracuri negre cu cravate si veste verzi si domnisoarele de onoare in rochii maro cu esarfe verzi. Sau poti adauga accente metalice. Fracuri negre cu veste su cravate aurii pentru cavaleri si pentru domnisoare pantofi aurii si accesorii. Cheia este sa faci un tot unitar.
I: Nunta mea va avea loc vara si nu stiu ce combinatii pot alege. Inclin catre culori puternice si nu spre cele pastelate. Ai vreo idee pentru iunie?
R: Vara este cel mai bun moment pentru a te casatori pentru ca poti folosi aproape orice culoare. In locul celor pastelate, poti sa te distrezi folosind combinatii indraznete. Un albastru-verzui combinat cu roz va iesi cu siguranta in evidenta. Poti calma putin lucrurile la ceremonie, imbracand domnisoarele de onoare in roz cu buchete din cercelusi legate cu o panglica albastru-verzui. La receptie poti folosi fete de masa si huse pentru scaune de albastru-verzui si culori vibrante pentru tort. Galbenul si portocaliul sunt de asemenea indraznete. Cheia pentru a evita un look de carnaval este sa alegi un galben mai luminos si un portocaliu inchis. Poti alege cale si crini colorati sub forma de flacara pentru buchete si butoniere si fete de masa in culori neutre.
I: Imi plac culorile puternice de coral combinate cu maro dar ma casatoresc primavara. Este maroul prea inchis pentru sezon?
R: Absolut deloc! Lucrul cel mai bun atunci cand alegi culorile este faptul ca poti alege anumite nuante ale unei culori. Pentru o nunta de primavara alege un maro mai putin intens. Acceantele corale vor ajuta la luminarea spatiului. Combina flori luxuriante albe cu corali si adauga ciocolatiul pentru profunzime. Imbraca-ti domnisoarele de onoare in rochii de culoarea coral cu o esarfa maro. Poti opta pentru fete de masa in culori neutre si foloseste aranjamente florale din ramuri in forma de Y si multe lumanari.
I: vreau o nunta de iarna dar urasc culoarea rosu. Toata lumea crede ca daca nu folosesc putin rosu, totul va fi plictisitor. Ce alte culori pot folosi?
R: Multe cupluri cred ca trebuie sa foloseasca rosu, alb si negru doar pentru ca se casatoresc in aproprierea sarbatorilor de iarna. Nu te lasa influentata sa alegi o paleta de culori care nu vi se potriveste. O combinatie minunata este albul cu argintiul si albastru glaciar cu accente de cristale. Aceste culori subtile dar de efect se potrivesc perfect sezonului si iti permit sa creezi multe texturi. Piesele centrale pot fi cu ramuri de mesteacan sau cu salcie curgatore cu flori agatate de ele. Poti sa decorezi tortul cu fulgi de nea comestibili sau cu praf sclipitor si sa-l colorezi cu fondanta albasru glaciar.
I: In biserica sunt auriu, rosu si alte culori puternice iar locatia petrecerii este in verde, roz si alb. Ce culori pot alege care sa completeze bine ambele locatii?
R: Prietenii si familia pot lega cele doua locatii. Imbraca-i in culori care vor completa ambele locatii, in cazul tau poti folosi auriu deschis. Alege fracuri negre cu cravate aurii si pentru domnisoarele de onoare rochii in culoarea auriu deschis. Completeaza look-ul cu buchete si butoniere albe(culorile neutre se potrivesc cu orice). Cand decorezi locatia receptiei scoate in evidenta rozul si verdele prin fetele de masa, cardurile de masa si piesele centrale. Sau poti sa ramain la nuantele de auriu care se potrivesc cu orice si arata elegant indiferent de aranjamente.
I: Exista vreo posibilitate sa folosesc albastru marin si roz fara ca totul sa arate ca un club de iahturi englez? Vrem ca atmosfera sa fie amuzanta dar nu si incarcata.
R: Alege un albastru marin inchis si incorporeaza-l in rochiile domnisoarelor de onoare si fetele de masa. Include rozul prin fundele folosite la invitatii, tort si marturii. Pentru flori, poti alege boboci roz pal si crini si hortensii albe. Pentru baieti poti alege in schimbul pantalonilor kaki si bluzelor albastre, care arata a club de iaht, camasi albe si cravate cu dungi albastre.
I: Vreau sa folosesc culoarea gri la nunta. Sunt ingrijorata pentru alegerea florilor ca sa nu fie totul plictisitor. Vreo sugestie?
R: Griul este una dintre cele mai la moda nuante folosite la nunti in prezent. Nu mai mentionam faptul ca se completeaza de minune cu multe culori: roz pal, albastru pal, si crem. Desi varianta sigura este alegerea florilor albe cum ar fi hortensiile, trandafirii sau crinii, poti risca folosind accente mai intense. Poti sa combini rochiile gri ale domnisoarelor de onoare cu buchete de trandafiri de gradina galbeni. Roaga cavalerii sa poarte cravate cu dungi albe, galbene si gri cu un trandafir galben in piept. La receptie poti folosi pentru aranjamentele de masa trandafiri galbeni cu o nuanta subtila de gri.