Urgente in ziua nuntii: 14 solutii salvatoare

Este cosmarul oricarei mirese: Mai sunt cateva ore pana la ceremonie si observi putin fard pe rochie sau cerneala pe maneci sau mai rau, un cos. Relaxeaza-te noi stim cum poti sa repari totul rapid.
Salvarea rochiei
Pata de cerneala
Tocmai ce scriai un mic biletel de dragoste logodnicului tau inaintea nuntii si mana ti-a alunecat? Ai grija, inlaturarea petelor de pe rochia de mireasa este un lucru dificil. Apa sau detergentul pot lasa urme iar inalbitorul poate arde materialul.
Reparare rapida: aplica putin fixativ pe un buretel si apoi sterge pata.
Pete de apa
Transpiratia, lacrimile si chiar apa plata pot lasa pete pe rochie. Poti sa aplici imediat un servetel care sa absoarba umezeala in exces. Ai girja: Daca incerci sa usuci petele cu uscatorul s-ar putea sa imprastii pata si mai mult.
Reparare rapida: Poti da cu un aparat cu aburi peste material. Unele materiale pot fi calcate dupa. Ca o masura preventiva intreaba magazinul, cand te duci sa ridici rochia sau la ultima proba, daca poti folosi fierul de calcat cu aburi.
Farduri
Cu toate aceste saruturi pe care le vei primi, este greu sa nu ramai cu putin fard pe rochie.
Reparare rapida: Nu incerca sa stergi. Pune putin apa minerala si apoi putina sare care sa absoarba umezeala. Lasa la uscat si apoi daca mai ramane o pata mai micuta acopera cu creta.
Pata de ulei
O pata de ulei de la parfum sau din salata, poate sa-ti ruineze rochia imaculata de mireasa.
Reparare rapida: Pune putina pudra de talc pe o discheta demachianta si apoi usor sau ferm aplica pe pata. Pudra va absorbi uleiul. Asteapta 15 minute pentru ca uleiul sa se absoarba si apoi sterge cu un servetel curat. Daca este necesar repeta.
Pata de sange
Te-ai intepat la deget cu un bold si apoi ai atins rochia?
Reparare rapida: Pune putina saliva pe un tampon si apoi freaca usor pata. Acidul va inlatura pata. Functioneaza cel mai bine cand sangele nu s-a uscat.
Dresuri ruinate
Orice mireasa stie ca pana si cel mai mic fir dus de la dresuri, poate ruina un intreg perfect. OK, poate ca nu ne-ai ascultat si nu ai mai multe perechi de rezerva sau poate ca deja le-ai ruinat si pe ele.
Reparare rapida: Poarta cu tine o sticluta de lac de unghii si pune putin in capatul firului dus sau ia cateva perechi de dresuri dupa tine.
Aratand cel mai bine
Unghie rupta
Ti-ai distrus manichiura perfecta in fermoarul rochiei?
Reparare rapida: Aplica un strop de superglue pe unghia rupta si aplica o bucatica de hartie si pe deasupra pune iar putin superglue. Cand se usca, pileste hartia pana pana cand nu mai vezi marginile si nu le mai simti si apoi aplica o ultima picatura de superglue.
Ochi umflati
Te temi ca te vei trezi in dimineata nuntii cu ochii rosii si umflati deoarece ai plans din cauza stresului prenuptial?
Reparare rapida: Dormi cu capul putin ridicat punand o perna mai mare sub cap pentru ca fluidul in exces din vasele de sange sa se scurga. Daca ochii inca sunt rosii si umflati cand te trezesti, pune-ti cateva picaturi de Visine si apoi redu umflatura cu ceva rece si pliculete de ceai.
Rujul nu rezista
Rujul tau are tendinta sa migreze spre sud?
Reparare rapida: Evita acest mic incovenient si asigura-te ca rujul va rezista. Traseaza conturul buzelor cu un creion pentru contur de aceasi culoare ca rujul sau cu o nuanta mai inchisa. Astfel vei crea o suprafata adeziva peste care poti aplica culoarea. Cand ai terminat trasearea conturului, aplica rujul cu ajutorul unei pensule. La sfarsit, sterge excesul muscand dintr-un servetel.
Eruptie brusca
Stresul dinaintea nuntii poate provoca ravagii asupra pielii, marind sansele ca in dimineata nuntii sa te trezesti cu cosuri.
Reparare rapida: acopera cosul rosu cu un corector care sa aiba o nuanta cat mai apropiata de culoarea tenului. Daca cosul este inchis la culoare aplica corector putin mai deschis decat nuanta tenului si apoi aplica pudra. Daca este necesar aplica si un al doilea strat. Nu uita ca nu trebuie inlaturat. In acest moment mai bine il ascuzi nu sa-l indepartezi. Un cos acoperit in exces va atrage atentia asupra sa si nu acesta este scopul tau. In caz de urgenta, cu cateva zile inainte de nunta, fugi la dermatolog pentru o injectie cu cortizon.
Fata transpirata
Tu si viitorul sot aveti tendinta sa transpirati si sa aveti o fata lucioasa cand sunteti presati sau cand aveti luminile indreptate spre voi? Nu sunteti singurii.
Pregateste-te si ia cu tine un pachet de tampoane sau o batista de bumbac si tine-le la indemana pentru a sterge transpiratia si pentru a evita sa stralucesti.
Iritatie de la aparatul de barbierit
Baietii tai au tendinta de a se irita pe gat cand se barbieresc?
Reparare rapida: Asigura-te ca lama este curata si ascutita si apoi spune-i sa evite apasarea pe piele si de asemenea sa se barbereasca in directia de crestere a firului de par si nu impotriva. Barbierirea la dus poate ajuta la calmarea barbii stufoase cu ajutorul aburului. Pentru calmarea iritatiei poate folosi un aftershave cu aloe vera si unt de shea.
Taietura de la bic
Ti-a alunecat mana in timp ce te epilai pe picioare sau mai rau, mirele tau s-a taiat in timp ce se barbierea?
Reparare rapida: Aplica apa calda din abundenta si apoi aplica un produs care contine alaun (un hemostatic care opreste sangerarea) si potasium ( un antiseptic care curata pielea si inchide porii).
Tatuaj care iti sare in ochi
Oricat de mandra ai fi de tatuajul pe care ti l-ai facut pe umarul drept, si de durerea pe care ai indurat-o sa il ai, s-ar putea sa nu fie prea potrivita etalarea lui (chiar daca este vorba de numele iubitului incercuit de o inima).
Reparare rapida: Foloseste un corector medical gros de culoare galbuie pentru a-l camufla. In mod ideal ar trebui sa cumperi acest produs in trei nuante: primul produs ar trebui sa fie la fel cu culoarea pielii tale, cel de-al doilea cu o nuanta mai deschisa si cel de-al treilea cu doua nuante mai deschise. Aplica prima data cea mai deschisa nuanta si apoi pe rand pana la nuanta naturala. Mai intai foloseste o perie pentru a aplica cea mai deschisa nuanta pentru a forma o baza. Cheia este sa aplici numai pe tatuaj si nu pe piele. Apoi poti aplica cea mai inchisa nuanta si combina-le. La sfarsit aplica usor corectorul in nuanta pielii si stabilizeaza totul cu o pudra de aceasi culoare folosind un pamatuf.