Domnisoarele de onoare: Gasirea unei rochii care sa le placa

Bineinteles ca nunta este ziua in care stralucesti dar vrei ca si domnisoarelor de onoare sa arate frumoase. Cu ajutorul acestor sfaturi vei reusi sa le oferi o experienta de moda pozitiva.
Ascultati mireselor, nu incercati sa va imbracati domnisoarele de onoare in vreo rochie cu volanase, cu maneci pufoase, din saten si dantela care le vor face pe domnisoare sa se simta palide si deloc sexi.aminteste-ti ca ele sunt prietenele tale cele mai bune si din moment ce tot ele platesc rochiile, ar fi grozav daca le vor mai putea purta si cu alta ocazie.
Iata cateva lucruri pe care trebuie si nu trebuie sa le faci cand alegi rochiile domnisoarelor de onoare.
Nu te grabi sa alegi un trend inainte de a te gandi la cum vor arata si se vor simti domnisoarele de onoare.
Nu incerca sa gasesti un stil si o culoare care sa le maguleasca pe fiecare in parte.
Nu incerca sa impui un pret pe care nu toata lumea si-l poate permite.
Poti sa le lasi pe ele sa aleaga rochiile. Desi pierzi la capitolul uniformitatevei castiga la capitolul confort si fericire. Poti sa le permiti sa-si aleaga rochiile dar sa se rezume la o anumita culoare.
Gandeste-te la lungimea rochiei. Nuntile formale si semi-formale cer rochii lungi sau pana sub genunchi. La o nunta informala, rochiile pot fi cat lungimea rochiei tale de mireasa, scurte sau lungi.
Cateva sfaturi in plus:
Gandeste-te la toate tipurile de siluete. Daca o domnisoara este mai voluptoasa iar alta foarte slaba nu le poti imbraca pe toate in rochii mulate pe corp sau decoltate. Nu orice silueta este avantajata de o funda pe fund sau de o rochie cu multe cute. Un design simplu si elegant se potriveste mai bine tuturor siluetelor.
Nu imbraca pe toate in verde tipator. Desi te gandesti la culorile folosite la aranjamente, trebuie sa te intrebi daca asta e cu siguranta culoarea in care vrei sa le imbraci. Ai grija cu culorile pe care le intalnesti mai greu in natura. Gandeste-te ca unele culori sunt intr-adevar neutre. Putem da aici exemplu negrul pentru o nunta formala.
Aminteste-ti ca prietenele tale nu sunt putrede de bogate. Nu poarta rochii pe care le urasc doar de amuzament si apoi le arunca. Gandeste-te la rochii pe care chiar sa le poata purta din nou.
Mai presus de toate, vrei ca prietenele sa te placa inainte, in timpul si dupa nunta. Sfatul nostru: Nu alege tinutele fara a te gandi cum se vor simti domnisoarele de onoare in ele.