Distrugi rochia de mireasa?

putine lucruri reprezinta o nunta mai bine ca o mireasa in rochia alba. Dupa toate vizitele la magazin, probele si modificarile, nu e de mirare ca multe vor sa o conserve dupa ziua cea mare. Dar unele mirese folosesc o alta abordare. Ele se mai imbraca inca o data in rochia de mireasa si nu o mai protejeaza atat de mult pentru o sedinta foto. Iata detaliile acestui trend in crestere.
Rochia de mireasa este ruinata?
Nu neaparat. Daca te decizi sa incerci totusi acest trend tu si fotograful veti discuta inainte cat de mult vrei sa o distrugi. Ideea este sa te relaxezi, sa lasi creativitatea sa curga si sa te bucuri de ultima purtare a rochiei intr-o maniera fresh si eliberatoare. Unii adopta o abordare mai subtila cu o sedinta foto la o plimbare prin padure, sau innotand intr-o piscina sau lac in timp ce altii merg putin mai departe si aleg santiere, ateliere auto sau o plimbare prin baltoace. Miresele care au adoptat acest trend, spun ca acele fotografii ii dau rochiei o noua viata. Mai mult, vor avea fotografii in albumul de nunta care arata ca si cum ar fi de pe paginile revistei Vogue.
Cine a distrus prima rochia?
John Michael Cooper din Las Vegas este primul fotograf care a facut o astfel de sedinta foto. Deoarece incepuse sa se plictiseasca de fotografiile traditionale, Cooper a inceput sa roage miresele sa pozeze dupa nunta in locatii neobisnuite. La noi in tara, Mircea Avarvari, este cunoscut pentru astfel de sedinte foto ?????
Cat costa?
Preturile variaza printre fotografi si depind de cate cadre au fost trase, cat de departe este locatia si cate ore dureaza sedinta foto. Daca stii inaintea nuntii ca vrei sa faci asta, atunci intreaba fotograful daca o poate include in pachetul de nunta.
Cum ar trebui sa-mi distrug rochia?
Cauta pe internet pentru a te inspira. Pe masura ce trendul creste multi fotografi posteaza pozele pe site-ul personal impreuna cu restul portofoliului. Chiar si cameramanii s-au alaturat distractiei, punand pe YouTube filmulete de la sedintele foto.