Organizarea nuntii: Pregatirile tehnologice pentru nunta

Upgradeaza organizarea nuntii cu aceste sfaturi pentru cuplurile iubitoare de tehnica.
Trimiti in mod constant mailuri si SMS-uri tuturor cunoscutilor si intreaga viata este stocata in laptop sau telefon. Daca tehnologia deja iti conduce viata sau chiar daca nu prea cunosti acest domeniu iata cateva modalitati de a ajunge in lumea „fericiti pana la adanci batraneti”.
Intra pe chat
Trendul hi-tech: Coordonarea disponibilitatii fiecaruia prin conversatii la telefon poate fi o slujba full-time. Mai ales daca domnisoarele de onoare sunt din intreaga tara. Programeaza o intalnire online cu ele pentru a trece la afaceri la un moment stabilit de comun acord.
Cum functioneaza: Pentru un chat online trebuie doar sa alegi o zi si sa folosesti mesajele instant pentru a discuta problemele momentului intr-o camera chat. Cu MSN IM, poti incepe sa vorbesti cu o domnisoara de onoare si apoi sa dai click pe „invite” pentru ca si celelalte sa se poata alatura.
Alternativ iti poti face un grup, pe Yahoo spre exemplu, pentru ca sa puteti complota toate si sa faceti planuri chiar daca aveti programe haotice. Grupul te poate ajuta sa creezi o lista de e-mailuri cu toti participantii care te ajuta. Ei pot opta sa primeasca mailuri de la tine. In orice caz, deoarece toata lumea are un program haotic, poti uploada poze cu rochiile si tot felul de detalii si poti sa te bucuri de faptul ca esti la calculator.
Saluta spatiul virtual
Trendul hi-tech: Poti tine invitatii la zi cu informatiile in orice colt al lumii doar cu o conexiune la internet. Ei se pot loga pe siteul tau pentru a afla detalii despre nunta, sa caute hoteluri sau sa trimita confirmarile. Folosind aceasta conexiune, vei reusi sa economisesti timp, sa cauti rochii pe internet sau sa o scapi pe mama de indatoriri.
Cum functioneaza: Un lucru este sigur, nu trebuie sa angajezi un departament IT pantru a avea un site. Multe firma ofera pagini web in care sa poti pune poze si informatii sub forma unui blog.
Fii un star de film
Trendul tech: Personalizeaza petrecerea printr-un film facut de tine care sa includa fotografii cu amandoi de cand erati copii pana in acest moment toate cu muzica pe fundal. Bineinteles ca poti ruga DJ-ul sa spuna noul vostru nume in timp ce plutiti pe ringul de dans la primul vostru dans dar gandeste-te cat de dragut ar fi ca luminile sa se stinga si toata lumea sa urmareasca un filmulet emotionant cu poze cu calatoria voastra pana in aceasta zi. Iti promitem ca bunica si chiar seful mirelui vor fi in lacrimi.
Cum functioneaza: Sunt doua modalitati de a face acest lucru. Un slideshow simplu care poate fi facut cu un program de fotografii simplu care se gaseste in majoritatea calculatoarelor. Uploadeaza pozele pe care vrei sa le folosesti, pune muzica pe fundal (sau roaga DJ-ul sa puna un cantec in timp ce invitatii se uita)si apoi inscriptioneaza totul pe un CD. Folosind un laptop si un proiector inchiriat poti sa proiectezi slide show-ul pe orice suprafata alba (peretii sunt perfecti).
Daruieste un cadou digital
Trendul hi-tech: Marturiile care ajung uitate pe bancheta din spate a masinii nu merita date de la bun inceput. Poti sa le faci pe ale tale de neuitat daruind un cadou digital pe care invitatii il pot folosi acasa, pe desktopul calculatorului.
Cum functioneaza: Intr-un plic mic (care poate fi si un card de masa) da-le invitatilor adresa unui site de unde pot downlada marturia lor folosind un anumit cod. Depinde de tine ce primesc : o carte online, un album muzical sau un ton de apel pentru telefon.
Nota Bridal: Pentru aceste marturii impachetarea este totul. Investeste in niste plicuri micute cu monogramele voastre desenate pe partea din fata.
Trendul hi-tech: Nu-i lasa pe oameni sa astepte versiunea editata. In schimb, vorbeste cu cameramanul sa transmita in timp real pe un web-site nunta. Lasa-ti colegii de munca sa te priveasca in timp ce stai in fata altarului.
Cum functioneaza: Unele hoteluri si statiuni ofera acest serviciu hi-tech ca o optiune in pachetul de nunta oferit de ei. Daca te casatoresti intr-un loc care nu furnizeaza acest serviciu, ia lucrurile in propriile maini. Plaseaza o camera video intr-un unghi de unde sa se vada tot si vorbeste cu o firma care ofera acest serviciu.