Domnisoarele de onoare: Indatoririle detaliate ale domnisoarelor de onoare

Iata ce trebuie sa faca domnisoarele de onoare.
Domnisoarele de onoare sunt parte integrata a oricarei nunti si trebuie sa calmeze, sa fie constiente ca au mai multe responsabilitati de indeplinit si sa participe cu drag la orice eveniment bridal. Fie ca este prima data cand esti domnisoara de onoare sau a 50-a iata ce trebuie sa faci.
Te poti oferi sa ajuti la orice treaba inaintea nuntii. Incearca sa fii exacta cand te oferi voluntar. De exemplu poti spune „ Vrei sa te ajut sa cumperi rochiile domnisoarelor de onoare/ sa trimiti invitatiile sau sa impachetezi pentru luna de mire?” si nu „Cu ce te pot ajuta?”
Cauta rochii pentru domnisoare de onoare, pantofi, bijuterii si alte accesorii pentru nunta. Plateste pentru intreaga tinuta. Poti sa mergi putin inaintea nuntii in pantofii cei noi pentru a nu avea probleme in ziua nuntii.
Ajuta la organizare, gazduieste si plateste pentru petrecerea burlacitelor impreuna cu celelalte domnisoare de onoare.
Daca nimeni nu face acest lucru poti gestiona cadourile primite pentru ca mirii sa poata scrie mai usor bilete de multumire. Fa-i o lista cu confirmarile.
Poti face sarcini de ultim minut. In ziua nuntii, confirma ora de livrare a florilor si poti satiface poftele de mancare a miresei.
Poti sta in linia de primire daca mireasa ti-o cere.
Poti fi hostesa si poti sa indrumi invitatii catre mese sau poti sa-i inviti sa semneze in cartea de oaspeti.
Fugi pe ringul de dans cand incepe muzica. Danseaza cu cavalerul de onoare dansuri formale. De asemenea vezi daca sunt invitati care sunt mai rusinosi si au nevoie doar de un impuls pentru a dansa.
Insoteste-o pe mireasa la toaleta daca ti se cere.
Cumpara un cadou de nunta, eventual impreuna cu restul domnisoarelor de onoare. Astfel veti putea cumpara ceva mai scump si doua minti sunt mai bune decat una atunci cand incerci sa cauti idei pentru cadou.
Fi o buna prietena chiar daca situatia devine foarte stresanta. Incearca sa nu te plangi in legatura cu rochia de domnisoara de onoare chiar daca este oribila. Fii gratioasa si cu tact.
Ofera mult ajutor pe parcursul organizarii si in ziua nuntii.