Organizarea nuntii: Recorduri mondiale ale nuntilor

Crezi ca ai participat la nunti neobisnuite? Iata cateva dintre cele mai mari, mai batrane si mai scumpe recorduri ale tuturor timpurilor. Mai mult, varianta noastra despre cum pot aceste fapte sa inspire nunta voastra.
Cel mai mare tort
Tortul de la nunta fetei lui Don Corleone din Nasul este mic in comparatie cu cel creat de cei 58 de bucatari de la Cazinoul Mohegan Sun din Conneticut din 2004. Tortul de 7 etaje cantarea 6.803 kg (avand 2.200 kg de glazura)si au fost necesare materiale care nu se gasesc in orice bucatarie- a fost nevoie de 2 masini cu elevator sa ridice fiecare blat.
Varianta noastra: glazura din vanilie si migdale suna delicios, dar in prezent un tort foarte mare nu este cea mai buna alegere. Prajiturelele sunt deja populare si noul trend este sa servesti un tort de doua blaturi care sa fie si aranjamente florale pe fiecare masa.
Cea mai scumpa nunta
Desi baronul otelului un bilionar indian a dat 60 de milioane de $ pentru nunta fiicei sale in 2004, tinand cont de inflatie, cea mai scumpa nunta a fost petrecerea de 7 zile a seicului Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, conducator al Dubaiului si a printesei acestuia Salama din 1981. In zilele noastre aceea nunta ar fi costat 100 de milioane de $ si a inclus construirea unui stadion care avea capacitatea pentru 20.000 de invitati, construit special pentru acest eveniment.
Varianta noastra: Orice cuplu care se lupta cu limitele bugetului poate invata o lectie valoroasa de aici: cu cat mai multi invitati ai cu atat mai mare va fi nota de plata. Daca inviti 20.000 dintre cei dragi tie, atunci o nota de plata de milioane este rezonabila. Daca vrei sa economisesti atunci incepe sa tai de pe lista de invitati.
Cea mai lunga trena
Iata un adevarat cosmar al unei mirese care este ingrozita este faptul ca se va impiedica de trena: cea mai lunga trena avea 1362 metri si a fost facuta de un magazin pentru mirese din Cipru.
Varianta noastra: rochia ta este o tinuta pe care o sa o ai o data in viata asa ca detaliile care atrag privirea sunt grozave pentru miresele carora le place sa fie in centrul atentiei. Dar ai avea nevoie de sute de domnisoare de onoare care sa tina aproape 1 km jumatate de trena. Ia in considerare accesorii mai putin aventuroase cum ar fi flori din matase sau imprimeuri din dantela.
Cea mai batrana mireasa
Cea mai batrane femeie care a spus DA a fost Minnie Munro care avea 102 ani cand s-a maritat cu un barbat cu aproape 20 de ani mai tanar.
Varianta noastra: o poveste extraordinara si chiar in tendinte. Observam ca in prezent cuplurile asteapta sa fie mai mature inainte de a se casatori mai ales daca ei platesc pentru nunta.
Cea mai batrana domnisoara de onoare
Data viitoare cand cineva iti spune ca e prea batrana sa fie domnisoara de onoare, gandeste-te la Edith Gulliford din Marea Britanie care a fost domnisoara de onoare la 105 ani.
Varianta noastra: domnisoarele de onoare ar trebui sa fie persoane din familie sau prietene apropiate. Daca una din aceste persoane este din intamplare centenar, cu atat mai bine.
Cea mai lunga logodna
Octavio Guillen si Adriana Martinez din Mexic cu siguranta nu s-au grabit la altar. Cuplul s-a casatorit la varsta de 82 de ani dupa 67 de ani de logodna.
Varianta noastra: O logodna prelungita are cu siguranta beneficiile ei- unii furnizori trebuie contractati cu un an inainte asa ca ai tot timpul sa faci planuri. Dar cand o logodna se prelungeste de la cativa ani la decade, trebuie sa aveti o discutie despre potentialele angajamente.
Cea mai mare nunta de caini
Rezidentii orasului Littleton, Colorado, au fost martorii unui lucru care nu se mai vazuse pe lume pana in acea zi din mai 2007- casatoria a 178 de cupluri canine.
Varianta noastra: Adoram ideea includerii animalului de companie in nunta dar sute de caini vor lasa destule lucruri de curatat dupa nunta. Poti sa-ti dresezi cainele sa poarte inelele.
Surse: Guinness World Records; Forbes.com