Domnisoarele de onoare: Ce vor ele

Iata cum poti sa tii sub control rolul domnisoarelor de onoare.
Ce asteptari au miresele de la domnisoarele de onoare
Sunt cateva beneficii obtinute de la aceasta slujba care este de cele mai multe ori coplesitoare. In primul rand domnisoarele de onoare te vor insoti cand vei cumpara atat rochiile lor cat si a ta. Ele au oportunitatea de a evidentia abilitatile de organizare Ale unei petreceri pentru petrecerea burlacitelor. Ca o ultima distractie ele iti pot decora camera matrimoniala cu lumanari si petale de trandafiri pentru momentul cand tu si logodnicul ajungeti acasa. Pe de alta parte ele au rolul de a te ajuta sa coordonezi invitatii din afara orasului si transportul, sa puna cosulete de multumire in camerele hotelului si sa adune plicurile de la invitati. Ele vor mai trebui sa fie si hostesse si sa le arate invitatilor unde sa stea, sa ii directioneze catre baie si sa le spuna unde sa puna plicurile si sa te ajute cu tot ce e nevoie.
Domnisoarele de onoare pot fi buni terapeuti. Pe parcursul procesului ele vor continua sa fie prietene de incredere si bune ascultatoare. Asa ca ele vor fi acolo sa te faca sa razi, lucru care pentru orice mireasa stresata, poate fi o gura de aer curat. In cele mai multe cazuri, terapia va necesita multe servetele, imbratisari si mangaieri pe cap.
Domnisoarele de onoare pot fi si bone ideale. Va fi slujba lor sa se asigure ca ai mancat, ca ai bauta, ca ai stat putin jos, ca te-ai linistit si toate lucrurile pe care mama ti le-ar spune. Ele te vor ajuta si sa intri si sa iesi din rochia de mireasa si asta este un mare lucru tinand cont ca ai de a face cu o rochie de cateva kilograme.
Vor fi si foarte multi bani cheltuiti. Pentru inceput ele trebuie sa-si cumpere rochia, pantofii si bijuteriile. Vor contribui si la petrecerea burlacitelor si cadouri. Toate acestea fiind spuse, buzunarele lor vor fi goale la sfarsitul nuntii. Asa ca aminteste-ti sa fii draguta cu ele.
Ce vor domnisoarele de onoare de la mireasa
Nu trebuie numai sa primesti. Trebuie sa ai putina compasiune si fata de ele. Nu sunt angajatele tale asa ca data viitoare cand vrei sa le dai foarte multe sarcini de facut aminteste-ti ca au si ele viata lor si ca au sentimente. Gandeste-te daca sarcinile sunt rezonabile. O intalnire la o cafea in care sa discutati evenimentele ce vor veni este rezonabila.
Ele vor ca mireasa sa se gandeasca si la finantele lor. Una din ele e studenta iar alta are deja firma ei? Toate lucrurile trebuie bazate pe un cel mai ieftin numitor comun asa ca nici una din ele sa nu se chinuie sa faca fata tuturor pregatirilor.
Ele vor ca mireasa sa comunice. Unele mirese trimit newslettere cu sarcinile fiecareia detaliate si orice alte informatii. In acest fel, toate vor sti ce fac fiecare si nu se va simti niciuna ca si cum ar fi tinta responsabilitatilor grele.
Ele vor….aaaa…un cadou. Straduieste-te sa le iei un cadou dragut fiecareia. Dragut nu inseamna scump. Cadoul ar trebui sa fie personal si sa aibă insemnatate si ar trebui sa arate cat de mult apreciezi munca si prietenia lor.
Ele vor sa te distrezi. Ele stiu cat de importanta este aceasta perioada din viata ta si se vor da peste cap sa se asigure ca esti multumita de tot. Nu de asta le-ai ales de la bun inceput?