Organizarea nuntii: Promisiuni de Anul Nou pentru fiecare mireasa

Iata ce promisiuni trebuie sa-ti faci cand intrii intr-un nou an de organizare.
1. Nu voi face nimic inaintea listei cu invitati
Desi nu este o treaba amuzanta, si suntem sinceri cand iti spunem ca s-ar putea sa straneasca o cearta, doua, trei, nu ar trebui sa iei nicio decizie ininate de a stabili lista invitatilor. De ce, vei intreba? Ei bine, vrei sa dai avansul nereturnabil unui restaurant care are capacitate pentru 75 de persoane desi viitoarea soacra are deja 200 de invitati? Exact. Imediat ce sunteti toti de accord, vei putea sa incepi restul pregatirilor. Acum poti sa stabilesti (sau sa dicuti cu logodnicul) primul lucru legat de nunta: atmosfera. Vrei o nunta intima cu prietenii apropiati sau vrei ca evenimentul sa aiba peste 300 de persoane? Cand vei modifica lista invitatilor vei sti ce sa spui legat de invitatii aditionali.
2. Nu voi ajunge pe Youtube
O bridezilla care o ia razna? Nu am vrea asta. In ziua nuntii toti ochii si toate camerele sunt pe tine si asta inseamna ca esti predispusa la „publicitatea” pe internet. Fi manierata si stapaneste-ti atacurile de panica pentru a nu avea parte de publicitate negativa. Dar filmuletul cu tatal tau care face pe viermele pe ringul de dans? Aur pentru internet.
3. Nu voi realiza ca, culoarea strugurelui nu este culoarea pe care o vreau cu doua luni inainte de nunta
Poti sa te razgandesti, sa refaci si sa restructurezi orice element al nuntii exceptand pe cel de la care ai primit un inel (glumim). Asta nu trebuie sa insemne alte contracte si alte investitii. Vei fi surprinsa sa vezi cat de usor poti adauga sau scoate lucruri pentru a schimba stilul. Deja ai comandat rochiile pastelate pentru domnisoarele de onoare? Gandeste-te sa adaugi un sal indraznet sau cercei lungi pentru a schimba putin lucrurile. Nu stii ce shema de cunoare sa alegi? Viziteaza florarul si incearca sa schimbi putin buchetul si piesele centrale prin adaugarea unor boboci de alta culoare in aranjamente. Acelasi lucru poti face si in cazul fetelor de mese si huselor pentru scaune. Daca te decizi ca nu iti place noul stil poti oricand reveni la ce doreai de la bun inceput. Aminteste-ti ca toate vor costa totusi. Dar daca esti la inceputul pregatirilor poti face schimbari. Aminteste-ti ca te casatoresti cu iubitul tau nu cu aranjamentele de masa.
4. Nu voi folosi pagina de Facebook pentru un jurnal personal
Bun, stim ca esti fericita si entuziasmata de organizarea nuntii dar fetei aceea de la facultate putin ii pasa de faptul ca ai contractat o formatie. Nu spunem ca detaliile nu sunt interesante numai ca nu recomandam postarea acestora pe orice site. Poti crea un blog al nuntii pentru aceia care sunt interesati de aceste detalii.
5. Voi avea incredere in furnizori
Inainte de a incepe sa gestionezi fiecare decizie pe care o ia organizatoarea nuntii aminteste-ti un lucru: o platesti pentru un motiv. Poti considera experienta ei ca un motiv pentru a te relaxa. Furnizorii vor sa-ti placa rezultatul (la urma urmei recomandarea ta depinde de asta) asa ca ei se vor da peste cap sa te multumeasca. Nu este nimic rau in a indica directia dar este enervant sa intrebi zilnic despre progresele facute.
6. Nu ma voi simti vinovata pentru ca nunta este doar pentru adulti
Este decizia ta sa inviti pe cei mici fie ca este vorba de faptul ca nu vrei copii care sa planga, fie ca nu-ti permiti sa ai o familie intreaga la nunta. Atat timp cat esti fema in privinta acestei reguli (fara exceptii pentru prietenii apropiati) si mentionezi detaliul in invitatii si pe site nu ar trebui sa te simti prost.
7. Voi incerca sa fac ceva homemade.
Chiar si cea mai neindemanatica mireasa poate sa personalizeze cateva detalii legate de nunta. Incearca sa faci marturiile sau programele de nunta. Daca ti se pare prea dificil poti sa faci tu cosurile pentru invitatii
8. Voi manca la receptie (incluzand tortul)
Asigura-te ca te vei bucura impreuna cu logodnicul de petrecerea la care ati muncit atat de mult. Daca iti petreci toata ziua dand indicatii fotografului sau domnisoarelor de onoare, vei pierde o multime de amintiri frumoase. Chiar daca nu angajezi o organizatore, poti pune o ruda sa se asigure ca totul merge conform planului.
9. Voi privi partea plina a paharului indiferent de ce se intampla
Ceremonia outdoor a fost stricata de ploaie? In loc sa te panichezi, pune-ti niste cizmulite dragute, ia o umbrela imensa si incepe sa pozezi adorabil. DJ-ul a pus alt cantec pentru marea intrare? Sansele ca nimeni sa nu fi observat sunt foarte mari. Dupa luni intregi de detalii, este usor sa te pierzi in ele. Relaxeaza-te si aminteste-ti singurul lucru important: te-ai casatorit.